Doel en voor wie?

Het doel van Ubuntu & Leiderschap is allereerst om fundamentele en onlosmakelijke verbanden tussen persoon, organisatie, samenleving en aarde gezamenlijk te gaan zien en ervaren: Een integrale kijk op samenleven en samenwerken.

Wat betekent deze onlosmakelijke 'interconnectedness' voor complexe vraagstukken op de gebieden van EPOS: Existentieel in mijzelf, Privé, in de Organisatie waar ik werk, de Samenleving en onze Aarde?  Wat betekent dit voor mijn rol/functie op diverse niveaus?

In 5 Modules van 2 dagen zullen we gezamenlijk, als het schillen van de ui, de gelaagdheden van Ubuntu ontdekken, vanuit historisch, filosofisch, wetenschappelijk perspectief maar vooral ook concreet toegepast in de praktijk van alle dag. Persoonlijk professionele vraagstukken zullen de rode draad/uitgangspunten vormen van de opleiding.

Door de 'kracht van diversiteit' van de deelnemers (deelgevers) te erkennen en te benutten zullen er nieuwe wijsheden ontstaan omtrent vraagstukken die ons allen aangaan. De waarde van de 'tussenruimte' in de dialoog zal worden erkend en ervaren.

 Vanuit het geloof in de kracht van diversiteit draagt verscheidenheid bij aan de verrijking van Ubuntu & Leiderschap. Dat kan zijn als bestuurder, directeur, manager, ondernemer, wethouder, schoolleider of andere positie.

In een wereld, waarin protocollisering, digitalisering en de dagelijkse praktijk van targets en competitie vaak doelen op zich lijken te worden zoeken we in de Opleiding "Ubuntu & Leiderschap" gezamenlijk naar nieuwe wegen, waarin medemenselijkheid, dialoog, tussenruimte, compassie en duurzaamheid sleutelbegrippen zijn.

Ubuntu & Leiderschap is voor iedere leider/verantwoordelijke die een effectievere bijdrage wil leveren aan 

  • een duurzame en inclusieve samenleving en
  • de versterking van (de talenten van) anderen en jezelf  
  • een betere balans van Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap

 If you wanna go fast…go alone 
If you wanna go far…go together   

Nelson Mandela

 

 

Adresgegevens

Annette Nobuntu Mul
Founder Ubuntu Society, Hoofdopleider Ubuntu-opleidingen, Auteur en Spreker

Dijkhofstraat 10
7391 TG TWELLO

+31 (0)6 287 810 52
annette@ubuntusociety.nl

BCZ Registertherapeute: NVAGT/EAGT, NAP en ECP/EAP ®
Executive- en Organisatie Coach: NOBCO en EMCC ®
Vertrouwenspersoon OO en Integriteit: LVV/CRP ®
Licentienummer: 901048R
AGB-Code Persoonlijk: 94-103379 en 90-038890
AGB-Code Praktijk Ubuntu Society: 94-063472 en 90-017393

BTW: NL001830328B49
KvK:  60846283

Rabo IBAN: NL 46 RABO 0163 3868 03

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.